ROMANA  |  ENGLISH 


  Amplasat in zona comerciala si de afaceri a unui nou centru urban, Ansamblul Rezidential BELVEDERE-BANEASA se inscrie armonios prin viziunea arhitectutala de exceptie in peisajul modern al nordului capitalei.

Desfasurat pe o suprafata de peste 7 ha Belvedere Residence ofera toate facilitatile unui complex rezidential modern, gandite pentru a raspunde tuturor cerintelor unei vieti sociale, culturale si de mediu :
- Centru de sanatate si frumusete;
- Centru comercial;
- parcari pentru cca 800 automobile;
- Centru de recreere;
- Club;
- Gradinita;
- After school;
- Restaurante;
- Promenada pe malul lacului;
- Piscina acopetita/descoperita;
- Terenuri de sport.
 

  Construim pentru tine si de aceea am dorit sa realizam o casa care sa-ti puna in valoare stilul si personalitatea ta unica. In noul ansamblu rezidential BELVEDERE RESIDENCE vei beneficia de:
- compartimentare moderna;
- finisaj de mare finete;
- rafinament al utilitatilor;
- dotari de ultim nivel tehnic;
- spatii generoase intre 70 si 200 metri patrati;
- terase spatioase;
- lobby-uri elegante;
- acces direct cu lifturile din parcarea subterana.

Generozitatea spatiului, rafinamentul utilitatilor, adaptate standardelor unei vieti moderne, pozitionarea avantajoasa, toate aceste atribute recomanda BELVEDERE RESIDENCE drept o alternativa de neocolit in alegerea unei case.
 

  In Belvedere-Baneasa Residence copilul tau va fi fericit si in siguranta.

Aici va avea spatii de joaca special amenajate, moderne si sigure. Si pentru ca viitorul copilului tau este foarte important, gradinita si scoala germana cu clasele 1-4 si after scool din Belvedere Residence va avea un personal selectat riguros, cu un inalt nivel de pregatire profesionala, atent la dezvoltarea personalitatii fiecarui copil.
 

  Aceasta poate fi o problema in Bucuresti, insa nu si pentru tine.
Cele 800 de spatii de parcare subterana transforma parcarea intr-o experienta placuta si comoda. Situata la subsol, parcarea protejeaza masina de intemperii, iar tie iti ofera un acces facil catre locuinta, prin cele 20 lifturi cu o capacitate de 4 persoane, disponibile pe fiecare tronson.